Cautare

6404 de rezultate pentru "rezultate examen definitivat 2010 universitatea oradea" (3.07 secunde)
Revenirea pe "Centralul" din Banie nu a fost de bun augur pentru Universitatea. ... Nu este vina mea sau a spectatorilor ce au asistat la meci ca Universitatea nu are 18 jucatori, din cei 24 pe care ii plateste, care sa faca fata in Liga I.
Federatia Patronilor Bihor, in colaborare cu Consiliul Judetean Bihor, BTL Design si Primaria Oradea, organizeaza, in perioada 16-17 noiembrie, Conferinta de cooperare economica Romania - Italia 2006, in sala "Gen. Traian Mosoiu" a Primariei Oradea.
ABplus events organizeaza, in perioada 10-13 mai, la Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, cea de-a doua editie a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX.
Eduard Florea, director executiv al Directiei Finante Locale din cadrul Primariei Oradea, ne-a declarat, in cadrul unui seminar organizat recent, ca acest program exista doar pe hartie.
Sora Oliviei Steer a murit in decembrie 2010, la doar 38 de ani. ... "Baietelul locuieste acum la Oradea cu bunica materna, cea care l-a crescut. ... Barbatul, pentru a-si vedea copilul, se deplaseaza des la Oradea.
El a precizat ca nu s-a stabilit o data fixa pentru asumarea raspunderii guvernamentale pentru ca ministrul Agriculturii nu a definitivat inca cele doua legi legate de modificarea legislatiei proprietatii.
Posturile de director de gimnaziu vor fi ocupate de profesori care au numai definitivat, in timp ce liceele vor fi conduse numai de profesori cu gradul didactic 2.
Ministerul Intreprinderilor Mici si Mijlocii a definitivat lista beneficiarilor eligibili la doua dintre programele finantate de la bugetul statului.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr.
Singura mare victorie a PSD din ultimii 7 ani e debarcarea lui Geoana, la congresul din 2010;
Singura mare victorie a PSD din ultimii 7 ani e debarcarea lui Geoana, la congresul din 2010;
La randul sau, prim-vicepresedintele Florian Pantea si presedintele organizatiei municipale Oradea a PRM, Mihai Drecin, au aruncat sageti spre conducerea centrala a partidului, careia ii atribuie o parte din rezultatele slabe obtinute de partid la nivel national.
Este un lucru bun daca gandesti in perspectiva, dar noua ne trebuie rezultate acum... ... Venim dupa doua rezultate mai putin faste, iar baietii trebuie sa inteleaga ca trebuie sa fie mai atenti si sa nu se mai joace cu ocaziile.
La sfarsitul saptamanii trecute s-au desfasurat la Oradea finala Campionatului National individual de scrima si Superliga pe echipe, ambele la masculin. Spadasinii de la CS Universitatea Craiova au reusit pentru prima oara sa urce pe podium la echipe, castigand medalia de bronz.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art.
Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
La inceputul anului 2010, nivelul salariului brut al unui viceprimar era de 4.948 de lei. De la 1.07.2010 si pana la 31.12.2010, potrivit Legii nr.
google-analytics.com